VALIKKO

Pumppulohja

 

020 741 7229
Asiakaspalvelunumero palvelee ma-pe 8:00-17:00

Lähetä sähköpostia
Myynti

  • Suomi
  • English

Pumppulohja tänään

Oy Pumppulohja Ab on kasvanut yhdeksi Suomen suurimmista painesäiliöiden ja pumppujen valmistajista. Kaiken kattavien pumppausratkaisujen lisäksi tuotevalikoimaamme kuuluvat erilaiset jatkojalostetut tuotteet, kuten pumppukoneikot vesihuoltoon ja teollisuuteen sekä toisille laitevalmistajille.

Vakiotuotteiden lisäksi erikoisosaamisemme painottuu asiakasräätälöityjen painesäiliöiden, putkilämmönvaihtimien sekä suodatinsäiliöiden suunnitteluun ja valmistukseen. Lisäksi teemme valmiiksi kokoonpantuja ja testattuja laitekokonaisuuksia asiakkaan toivomusten mukaan. Materiaaleina käytämme hiiliteräksen ohella ruostumatonta ja haponkestävää terästä.

Toimimme ISO 9001 laatujärjestelmän sekä ISO 14001 ympäristöjärjestelmän mukaan. Laatujärjestelmämme on sertifioitu EN ISO 3834-2:n mukaan.

Tunnettuja tuotemerkkejämme ovat Isku, Isku-Jet, Pyke, Uppo-Pyke, Saukko ja Virko sekä edustamme mm. Pumpex, Speck, Ebara, Rovatti, Subteck, Pedrollo, Saer ja Nocchi pumppuja.

 

Toimimme usealla paikkakunnalla ja konsernimme palveluksessa työskentelee n. 75 henkilöä ja liikevaihtomme on n. 13 milj. euroa. Kotimaan myynnin lisäksi viemme EU-alueelle ja sen ulkopuolelle.

Laite- ja ratkaisumyynnin lisäksi toimimme läheisessä yhteistyössä tytäryhtiömme, WatMan Engineering Ltd Oy:n kanssa. He suunnittelevat ja toimittavat teollisuuden ja kuntien puhdasvesilaitteita, teollisuuden kierrätys- ja puhdistusjärjestelmiä sekä suodatinlaitteistoja. Omassa vesilaboratoriossa tehtyjen analyysien perusteella he räätälöivät vedensuodatusratkaisut myös yksityistalouksille.

Pumppulohja-konsernin juuret ulottuvat aina vuoteen 1942, joten voimme tarjota 75 vuoden kokemuksen asiakkaidemme vedenkäsittelyyn liittyvien tarpeiden ratkaisussa. Olemme luotettava yhteistyökumppani nyt ja tulevaisuudessa.

Vaivaton huoltosopimus sinulle!
vuotojen tarkastuksen ja mahdolliset korjaukset - automaattiventtilin säätöjen tarkastuksen, asetukset sekä mekaanisen puhdistuksen - suodatinsäiliön massapinnan tarkastuksen ja massan lisäyksen - mahdollisten suodatinpatruunoiden tarkastukset ja vaihdot - mahdollisen suolasäiliön suolajärjestelmän tarkastuksen ja suolan lisäyksen - vastavirtapesumäärän tarkastuksen - näytteenoton suodatetusta vedestä sekä WatMan-perusvesianalyysin
Huoltosopimus sisältää seuraavat toimenpiteet
Täytä lomake, otamme sinuun yhteyttä ja kerromme lisää!