VALIKKO

Pumppulohja

 

020 741 7229
Asiakaspalvelunumero palvelee ma-pe 8:00-17:00

Lähetä sähköpostia
Myynti

  • Suomi
  • English

Miksi WatMan-vedenkäsittelyratkaisu

1. Ratkaisemme vesiongelmasi vankalla kokemuksella. Emme tarjoa pelkkää laitetta, vaan juuri sinun olosuhteissasi toimivan kokonaisuuden. Jo tuhansissa kohteissa WatMan vedenkäsittelyratkaisuilla tuotetaan puhtainta ja raikkainta vettä.

2. Olemme Suomen suurin pientalouksien vesilaitevalmistaja. Lisäksi olemme pohjoismaiden suurin suodatinsäiliöiden valmistaja. Tytäryhtiömme WatMan Engineering on johtava suurten vedenkäsittelylaitteistojen valmistaja ja he ovat alkuperäinen kemikaalittoman katalyyttisuodattimen (Fe-sarjamme) kehittäjä Suomessa.

3. Olemme vedenkäsittelyn todellisia asiantuntijoita. Meillä on sekä koulutus, tietotaito että mittava kokemus vedenkäsittelystä.

4. Vaativimmissa kohteissa – kuten radon, uraani ja arseeni – laitteistomme ovat käyneet läpi mittavat testiohjelmat. Näissä ovat olleet mukana Säteilyturvakeskus sekä Suomen Ympäristökeskus.

5. Varmistamme tarvittaessa valitun laitteiston toimivuuden omassa laboratoriossamme.

6. Laitteemme ovat lujia ja pitkäikäisiä kestäen käyttöä myös jatkuvalla maksimipaineella. EU:n direktiivien vaatimukset täyttävät säiliömme valmistetaan joko ruostumattomasta teräksestä tai lasikuidusta.

7. Valitsemalla WatMan-vedenkäsittelylaitteen ajattelet myös läheistesi hyvinvointia. Nämä helppohoitoiset ja kestävät laitteet tekevät mitä on luvattu.

8. Laitteillamme on kattava takuu ja neuvomme mielellämme mahdollisissa käyttöön liittyvissä kysymyksissä.

9. Toimitamme laitteistoja niin pienen kulutuksen mökkikäyttöön kuin suuren kulutuksen kartanoon ja kaikkeen tältä väliltä. Lisäksi tytäryrityksemme WatMan Engineering toimittaa suurempia vedenkäsittelylaittoistoja kunnille ja teollisuuteen.

10. Tunnemme aina henkilökohtaista vastuuta asiakkaastamme. Tyytyväinen asiakas on paras mainoksemme.

 

 

Vesilasi

Vaivaton huoltosopimus sinulle!
vuotojen tarkastuksen ja mahdolliset korjaukset - automaattiventtilin säätöjen tarkastuksen, asetukset sekä mekaanisen puhdistuksen - suodatinsäiliön massapinnan tarkastuksen ja massan lisäyksen - mahdollisten suodatinpatruunoiden tarkastukset ja vaihdot - mahdollisen suolasäiliön suolajärjestelmän tarkastuksen ja suolan lisäyksen - vastavirtapesumäärän tarkastuksen - näytteenoton suodatetusta vedestä sekä WatMan-perusvesianalyysin
Huoltosopimus sisältää seuraavat toimenpiteet
Täytä lomake, otamme sinuun yhteyttä ja kerromme lisää!