VALIKKO

Pumppulohja

 

020 741 7229
Asiakaspalvelunumero palvelee ma-pe 8:00-17:00

Lähetä sähköpostia
Myynti

  • Suomi
  • English

 

Tyhjennyspumput

 

Pumppulohjalla on laaja tyhjennyspumppujen valikoima. Pienemmät pumput kotitalouskäyttöön ovat yleensä ns. puoliavoimella juoksupyörällä. Pumput ovat muovisia tai ruostumattomia. Valikoimassa on myös pumppuja sisäänrakennetulla uimurilla.

Kotitalouksien käyttöön sopii Pedrollon TOP, RX ja Pumpex GA 200 sarjan pumput.

Maatalouskäyttöön tarkoitetut pumput ovat yleensä vortex juoksupyörällä jossa läpäisykyky on alkaen 20 mm tai puoliavoimella juoksupyörällä missä diffuusori on päällystetty vulkanoidulla kumilla.

Maatalouskäyttöön sopivat esimerkiksi Pedrolle VX sarja ja Grindex tai Pumpex pumput.

Teollisuus-, kaivos- ja konevuokraamokäyttöön suosittelemme Grindex tyhjennyspumppuja hyvän kulutuskestävyyden takia. Grindex tyhjennyspumppujen valikoima on suunniteltu ammattikäyttöön, mallisto on laaja ja pumput markkinoiden parhaimmistoa.

Valikoimassa on myös ruostumattomat tyhjennyspumput erityisesti kaivoskäyttöön ja slurry pumput agitaatorilla kaivoskäyttöön.

Tutustu Grindex valikoimaan tästä.

Tutustu Grindex pumppukouluun tästä.

Pumppulohja edustaa Grindex tyhjennyspumppuja kaivosteollisuudelle, kiviteollisuudelle, lvi-tukkuliikkeille ja lvi-liikkeille.

Myynti auttaa sopivan pumpun valinnassa ja tarvittaessa kouluttaa asiakkaita tyhjennyspumppu asioissa. Grindex pumppukäsikirja on saatavana myynnistä puh. 020 741 7229 tai grindex@pumppulohja.fi.

Huollamme Grindex, Pumpex ja kaikkia muita ammattikäyttöön tarkoitettua tyhjennyspumppuja pitkällä kokemuksella.

Varaosia toimitamme Grindex ja Pumpex pumpuille.

www.grindex.com

www.pumpex.com

 

GRINDEX MINEX LITE tyhjennyspumppuGRINDEX MINEX LITE tyhjennys­pumppu

PUMPEX P 801 WA tyhjennyspumppuPUMPEX P 801 WA tyhjennys­pumppu
Pedrollo RXM2 20 VORTEX A tyhjennyspumppu

Pedrollo RXM2 20 VORTEX A tyhjennys­pumppu

Vaivaton huoltosopimus sinulle!
vuotojen tarkastuksen ja mahdolliset korjaukset - automaattiventtilin säätöjen tarkastuksen, asetukset sekä mekaanisen puhdistuksen - suodatinsäiliön massapinnan tarkastuksen ja massan lisäyksen - mahdollisten suodatinpatruunoiden tarkastukset ja vaihdot - mahdollisen suolasäiliön suolajärjestelmän tarkastuksen ja suolan lisäyksen - vastavirtapesumäärän tarkastuksen - näytteenoton suodatetusta vedestä sekä WatMan-perusvesianalyysin
Huoltosopimus sisältää seuraavat toimenpiteet
Täytä lomake, otamme sinuun yhteyttä ja kerromme lisää!