VALIKKO

Pumppulohja

 

020 741 7229
Asiakaspalvelunumero palvelee ma-pe 8:00-17:00

Lähetä sähköpostia
Myynti

  • Suomi
  • English

Pumpex pumput

Pumpex tyhjennyspumppujen myynti ja huolto ammattitaidolla. Olemme toimineet tyhjennyspumppujen parissa vuodesta 1965. Huollamme Pumpex, Grindex ja Flygt pumppuja pitkällä kokemuksella.

Pumpexin ja Grindexin laajan varaosavaraston avulla voimme toimia nopeasti ja kustannustehokkaasti. Varastoimme tuhansia varaosia Grindex ja Pumpex pumppuihin.

Mikäli Teillä on laajempi valikoima tyhjennyspumppuja teemme myös Pumpex ja Grindex pumpuille huoltosopimuksia. Pumpex ja Grindex edustajana Suomessa tunnemme pumput ja palvelemme nopeasti. Olemme sertifioitu Pumpex huoltaja.

Meidän kautta saatavana myös Pumpex ja Grindex varaosakuvat.

info@pumppulohja.fi

www.grindexpumput.fi

 

Pumpex uppoasenteiset lietepumput Pumpex GA 200 tyhjennyspumppu
Pumpex SUPER-tyhjennyspumput

Pumpex uppoasenteiset tyhjennyspumput

Vaivaton huoltosopimus sinulle!
vuotojen tarkastuksen ja mahdolliset korjaukset - automaattiventtilin säätöjen tarkastuksen, asetukset sekä mekaanisen puhdistuksen - suodatinsäiliön massapinnan tarkastuksen ja massan lisäyksen - mahdollisten suodatinpatruunoiden tarkastukset ja vaihdot - mahdollisen suolasäiliön suolajärjestelmän tarkastuksen ja suolan lisäyksen - vastavirtapesumäärän tarkastuksen - näytteenoton suodatetusta vedestä sekä WatMan-perusvesianalyysin
Huoltosopimus sisältää seuraavat toimenpiteet
Täytä lomake, otamme sinuun yhteyttä ja kerromme lisää!