VALIKKO

Pumppulohja

 

020 741 7229
Asiakaspalvelunumero palvelee ma-pe 8:00-17:00

Lähetä sähköpostia
Myynti

  • Suomi
  • English

Porakaivon suojahatut

Kumia, metallivahvistuksella. Lenkki turvalangan kiinnittämiselle. Estää pintaveden, roskien ja pieneläinten pääsyn likaamaan kaivoa. Mukana ruostumattomat putkenkiristimet. Koot halkaisijaltaan 125 mm/140 mm ja 169 mm/195 mm kaivoihin.

 

Adapterit R 1” ja R 1 1⁄4”

Messinkiä. Liukuliitin, jolla helpotat porakaivon pumpun asennusta ja huoltoa. Käytetään usein alumiinisen porakaivon suojahatun kanssa.

 

Alumiiniset porakaivon suojahatut

Estää pintaveden, roskien ja pieneläinten pääsyn likaamaan kaivoa. Reikä sähkökaapelille. Käytetään usein adapteri-asennuksen kanssa.

LVI-4771092

Beulco-liittimet

Messinkinen muoviputkien liitin vaativaan käyttöön. Koot R 1” - 1 1⁄4” sisäkierteellä ja ulkokierteellä. Myös kulmaliitin sk ja jatkoliitin.

Beulco-liittimet-5

Metallivahvisteiset letkut

RST-päät R 1” tai R 1 1⁄4” kierteellä. Max. paine 10 bar ja max. lämpötila 50 astetta. Vakiopituudet suora 0,8 m ja kulmalla 0,4 m sekä 0,8 m.

metallivahvisteinen letku

Moottorinsuoja- ja kelasuojakytkimet

Suojaa pumpun sähkömoottoria alijännitteeltä, vaihekatkoksilta ja ylikuormalta. Kelasuojakytkintä on käytettävä kuivakäyntisuojan kanssa.

moottorisuojakytkin

Kalvopaketti

50 l ja 120 l/4-10 bar kalvopainesäiliöille. Sisältää O-renkaan. Katso asennusohjevideo kotisivuiltamme www.pumppulohja.fi.

 

Imuletkut

Helppokäyttöinen valmis imuletku pohjaventtiilillä.

 

Yhdistäjät

Yhdistäjän avulla voit irrottaa painesäätimen putkistosta esimerkiksi puhdistusta varten irrottamatta sähköjohtoja.

 

KALVOPAKETTI-(50-l-ja-120-l-4-10-bar-kalvopainesäiliölle)

Painesäädin 1-v

Käynnistää pumpun paineen laskiessa alle 2 bar ja sammuttaa pumpun sen käydessä suljettua venttiiliä vasten. Painesäädin suojaa pumppua kuivakäynniltä sammuttamalla pumpun paineen laskiessa alle 0,5 bar.

 

Nestevaimennettu painemittari

Liitetään verkostoon alareunasta. Ruostumaton painemittari verkoston paineen mittaamiseen.

painemittari_small (1)painesäädinpainemittari_small (1)

painemittari_small (1)

Vaivaton huoltosopimus sinulle!
vuotojen tarkastuksen ja mahdolliset korjaukset - automaattiventtilin säätöjen tarkastuksen, asetukset sekä mekaanisen puhdistuksen - suodatinsäiliön massapinnan tarkastuksen ja massan lisäyksen - mahdollisten suodatinpatruunoiden tarkastukset ja vaihdot - mahdollisen suolasäiliön suolajärjestelmän tarkastuksen ja suolan lisäyksen - vastavirtapesumäärän tarkastuksen - näytteenoton suodatetusta vedestä sekä WatMan-perusvesianalyysin
Huoltosopimus sisältää seuraavat toimenpiteet
Täytä lomake, otamme sinuun yhteyttä ja kerromme lisää!