VALIKKO

Pumppulohja

 

020 741 7229
Asiakaspalvelunumero palvelee ma-pe 8:00-17:00

Lähetä sähköpostia
Myynti

  • Suomi
  • English

ISKU-Jet-pumput

Pumppulohjan ISKU-Jet-pumput ovat Jet-pumppujen aatelia. Niiden rakenne on suunniteltu vahvaksi, korroosionkestävyyttä on parannettu ja imuteho optimoitu. Kooltaan pumput ovat pieniä, mutta niiden hyvä tuotto yllättää vaativankin asiakkaan.

Isku-Jet 2 R on vesiautomaatti ilman painesäiliötä, kuivakäyntisuojalla. Sitä käytetään kohteissa, joissa vettä ei käytetä säännöllisesti. Se on erityisen hyvä valinta järviveden pumppaamiseen, koska painesäädin käynnistää pumpun heti kun hana avataan. Näin saat mahdollisimman nopeasti raikasta vettä.

Isku-Jet 2 RS on vesiautomaatti kuivakäyntisuojalla. Se on edullisempi vaihtoehto esimerkiksi kesämökin tai puutarhan vesihuoltoon.

 

ISKU-Jet 1 R pumppu

 

Järvivesikäytössä ISKU-Jet 2 R ja ISKU-Jet 2 RS -vesiautomaattien yhteyteen suositellaan käytettäväksi WatMan-Järvivesisuodatinta.

ISKU-Jet -vesiöt ovat valmiiksi koottuja täydellisiä painevesilaitoksia. Vesiö sisältää ISKU-Jet-pumpun sekä ruostumattoman 25 l tai 50 l kalvopainesäiliön.

ISKU-Jet 1/25 ja ISKU-Jet 150 R -vesiöt on suunniteltu normaaliin omakotitalokäyttöön imemään vettä rengaskaivosta.

ISKU-Jet 350 R -vesiö on suuremman perheen valinta talouden vesihuoltoon.

 

 

pumppulohja_imutaulukko_350x310

Imumatkan vaikutus suuntaa-antavasti suurimpaan sallittuun imusyvyyteen. Minimi imuputken koko ISKU-Jet 1 R -pumpulle, 2 R ja 2 RS -vesiautomaateille sekä 1/25 ja 150 R -vesiöille on 32 mm ja ISKU-Jet 3 R -pumpulle ja 350 R -vesiölle 40 mm. Tarkista oikea imuputken koko asennuksen yhteydessä käyttöohjeesta.

PDF esitteet

Järvivesisuodatin ISKU-Jet 2 RS ISKU-Jet pumput

ISKU-Jet 2 RS vesiautomaatti

Vaivaton huoltosopimus sinulle!
vuotojen tarkastuksen ja mahdolliset korjaukset - automaattiventtilin säätöjen tarkastuksen, asetukset sekä mekaanisen puhdistuksen - suodatinsäiliön massapinnan tarkastuksen ja massan lisäyksen - mahdollisten suodatinpatruunoiden tarkastukset ja vaihdot - mahdollisen suolasäiliön suolajärjestelmän tarkastuksen ja suolan lisäyksen - vastavirtapesumäärän tarkastuksen - näytteenoton suodatetusta vedestä sekä WatMan-perusvesianalyysin
Huoltosopimus sisältää seuraavat toimenpiteet
Täytä lomake, otamme sinuun yhteyttä ja kerromme lisää!