VALIKKO

Pumppulohja

 

020 741 7229
Asiakaspalvelunumero palvelee ma-pe 8:00-17:00

Lähetä sähköpostia
Myynti

  • Suomi
  • English

Osta pumppusi rautaiselta asiantuntijalta. Meillä on vuosikymmenien osaaminen vesipumpuista.

Valmistettu kestämään

Tiedämme tarkkaan mitä pumpulta vaaditaan, jotta se kestää Suomen sääolosuhteissa. Ja jos pumppuusi tulee jokin vika, olemme lähellä ja hoidamme huollon asiaankuuluvalla ammattitaidolla ja ripeydellä.

Pumppulohjan pumput ovat pitkäikäisiä ja energiatehokkaita. Pumppumme soveltuvat niin kotiin kuin teollisuudenkin käyttöön.

Pumppulohjan historia ulottuu 1950-luvulle asti. Vuosikymmenien saatossa olemme valmistaneet jopa satoja tuhansia pumppuja nimenomaan vaativiin, pohjoisiin olosuhteisiin. Tiedämme siis mistä puhumme.

Oma huolto hoitaa!

Pumppujen kehittäminen on meille kunnia-asia, jota teemme koko ajan ja aina asiakkaan ehdoilla. Tärkeitä painotettavia asioita ovat esimerkiksi kestävyys ja energiatehokkuus.

Pumppujen tuotevalikoimamme on erittäin laaja. Vesi täytyy saada kulkemaan kunnolla korkeankin talon ylimpään kerrokseen asti.
Me teemme asiakkaan tarpeiden mukaan tarvittavia muutoksia paineenkorotusasemiin. Asiakas on meille kuningas – haluamme olla sinulle luotettava ja nopea yhteistyökumppani.

Tuotteillamme on tarvittavat viranomaissertifikaatit, mutta astetta tiukempi seula löytyy ihan omasta takaa. Testaamme jokaikisen pumpun aina ennen toimitusta. Näin voimme taata, että jokainen valmistamamme pumppu on huippulaadukas.

 

Oman valmistuksen lisäksi edustamme
seuraavia pumppumerkkejä:

grindex_logo_4-colour_large

flotec

pedrollo

pumpex

ebara

speck

saer

subline

Vaivaton huoltosopimus sinulle!
vuotojen tarkastuksen ja mahdolliset korjaukset - automaattiventtilin säätöjen tarkastuksen, asetukset sekä mekaanisen puhdistuksen - suodatinsäiliön massapinnan tarkastuksen ja massan lisäyksen - mahdollisten suodatinpatruunoiden tarkastukset ja vaihdot - mahdollisen suolasäiliön suolajärjestelmän tarkastuksen ja suolan lisäyksen - vastavirtapesumäärän tarkastuksen - näytteenoton suodatetusta vedestä sekä WatMan-perusvesianalyysin
Huoltosopimus sisältää seuraavat toimenpiteet
Täytä lomake, otamme sinuun yhteyttä ja kerromme lisää!