VALIKKO

Pumppulohja

 

020 741 7229
Asiakaspalvelunumero palvelee ma-pe 8:00-17:00

Lähetä sähköpostia
Myynti

  • Suomi
  • English

 

Kalvopainesäiliöt

Suositun KPSV-kalvopainesäiliömallistomme etu käyttäjälle on suuren säiliön ominaisuuksilla varustettu, pieneen tilaan mahtuva laadukas rakenne.

Sen varauskyky on peräti kolminkertainen perinteiseen painevesisäiliöön verrattuna. Vakiomallistossamme kesämökkikäyttöön riittää yleensä 25 litran versio, kotitalouksille 50 litrainen ja suurempaan tarpeeseen 120 litrainen. Teollisuuteen voimme toimittaa tarpeen mukaan mitoitetun, esimerkiksi 750 litraisen kellukeventtiilillä toimivan Maxi-säiliön. Tarvittaessa säiliöön voidaan yhdistää pumpun toimintaa ohjaava elektroniikka, jolloin kyseessä on KPSV-vesiöosa.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat kumikalvolla, kumipussilla sekä kellukeventtiilillä varustetut kalvopainesäiliöt 25 litrasta alkaen. Valmistusmateriaaleina ovat ruostumaton ja haponkestävä teräs sekä lasikuitu.

Tuotteemme soveltuvat erinomaisesti juomavesikäyttöön, sillä materiaali on ruostumaton ja kumikalvo elintarvikehyväksytty. Huoltoa ajatellen säiliön rakenne on avattava, joten pesu tai kalvon vaihto on helppo suorittaa tarvittaessa. Kausihuolloksi riittää helposti tehtävä ilmanpaineen tarkistus ja tarvittaessa lisäys.

Painesäiliö

Vesiöosa

 

 

Katso tästä kalvopainesäiliön esipaineen tarkistus ja säätö video:

 

 

 

 

LOHJA KPSV 120 l 10 bar EN 1.4404 haponkestävä kalvopainesäiliö

Vaivaton huoltosopimus sinulle!
vuotojen tarkastuksen ja mahdolliset korjaukset - automaattiventtilin säätöjen tarkastuksen, asetukset sekä mekaanisen puhdistuksen - suodatinsäiliön massapinnan tarkastuksen ja massan lisäyksen - mahdollisten suodatinpatruunoiden tarkastukset ja vaihdot - mahdollisen suolasäiliön suolajärjestelmän tarkastuksen ja suolan lisäyksen - vastavirtapesumäärän tarkastuksen - näytteenoton suodatetusta vedestä sekä WatMan-perusvesianalyysin
Huoltosopimus sisältää seuraavat toimenpiteet
Täytä lomake, otamme sinuun yhteyttä ja kerromme lisää!