VALIKKO

Pumppulohja

 

020 741 7229
Asiakaspalvelunumero palvelee ma-pe 8:00-17:00

Lähetä sähköpostia
Myynti

  • Suomi
  • English

Erikoissäiliöt

Autamme erikoistarpeissa suunnittelemalla, valmistamalla ja koestamalla juuri tietynlaiseen erikoistarpeeseen optimoidun painesäiliön. Hankimme myös tarvittavat hyväksynnät ja teemme vaadittavat testaukset.

Tarvittaessa teemme myös loppukokoonpanon joko asiakkaan tai itse hankkimillamme osilla kuten pumpuilla, lämmönvaihtimilla, suodattimilla, sähköistyksellä jne. Voimme myös testata laitekokonaisuuksia ja toimittaa ne suoraan asennuspaikalle.

Materiaaleina käytämme tarpeen mukaan joko eri ruostumattomia teräslaatuja tai hiiliterästä, jonka pintakäsittelynä voi olla esimerkiksi kuumasinkitys.

 

Erikoistuotteet

Erikoissäiliöt

Vaivaton huoltosopimus sinulle!
vuotojen tarkastuksen ja mahdolliset korjaukset - automaattiventtilin säätöjen tarkastuksen, asetukset sekä mekaanisen puhdistuksen - suodatinsäiliön massapinnan tarkastuksen ja massan lisäyksen - mahdollisten suodatinpatruunoiden tarkastukset ja vaihdot - mahdollisen suolasäiliön suolajärjestelmän tarkastuksen ja suolan lisäyksen - vastavirtapesumäärän tarkastuksen - näytteenoton suodatetusta vedestä sekä WatMan-perusvesianalyysin
Huoltosopimus sisältää seuraavat toimenpiteet
Täytä lomake, otamme sinuun yhteyttä ja kerromme lisää!