VALIKKO

Pumppulohja

 

020 741 7229
Asiakaspalvelunumero palvelee ma-pe 8:00-17:00

Lähetä sähköpostia
Myynti

  • Suomi
  • English

Puhdas vesi on terveyttä

Oikean painevesijärjestelmän valinta kiinteistöön on yksi tärkeimmistä asioista.

Pumpun ja/tai painesäiliön valintaan vaikuttavat mm. kaivontyyppi, vedentarve, etäisyydet kaivolta kiinteistöön ja korkeuserot.

Valikoimaa on aina pienistä vesiautomaateista tehokkaisiin uppopumppuihin.

Vesilasi

Toinen tärkeä seikka on veden laatu. Hyvä talousvesi ei haise, ei maistu ja on kirkasta. Se ei riko vesiteknisiä laitteita eikä ole terveydelle vaarallista.

Yleisimmät laatuongelmat ovat rauta, mangaani, alhainen pH-arvo eli happamuus sekä humus, jota kaivoon pääsee pintavesien mukana. Lisäksi ongelmia aiheuttavat kalkki, radon, uraani, arseeni, fluoridi, suola ja bakteerit

Oman kaivon vesi tulisi AINA tutkituttaa. Laaja analyysi 5 vuoden välein ja suppea 3 vuoden välein. Vesianalyysin voi vaivattomasti teettää WatMan vesinäytepaketilla tai paikallisessa vesilaboratoriossa.

Vedensuodattimen valintaa varten tulee tietää vedenlaatu, kaivontyyppi, vedenkäyttö (ok-talo, maatila, kesämökki etc.)

 

Vaivaton huoltosopimus sinulle!
vuotojen tarkastuksen ja mahdolliset korjaukset - automaattiventtilin säätöjen tarkastuksen, asetukset sekä mekaanisen puhdistuksen - suodatinsäiliön massapinnan tarkastuksen ja massan lisäyksen - mahdollisten suodatinpatruunoiden tarkastukset ja vaihdot - mahdollisen suolasäiliön suolajärjestelmän tarkastuksen ja suolan lisäyksen - vastavirtapesumäärän tarkastuksen - näytteenoton suodatetusta vedestä sekä WatMan-perusvesianalyysin
Huoltosopimus sisältää seuraavat toimenpiteet
Täytä lomake, otamme sinuun yhteyttä ja kerromme lisää!