VALIKKO

Pumppulohja

 

020 741 7229
Asiakaspalvelunumero palvelee ma-pe 8:00-17:00

Lähetä sähköpostia
Myynti

  • Suomi
  • English

Massa "slurry"-pumput, BRAVO

Grindex massa "slurry"-pumput on suunniteltu käytettäväksi louhoksissa, kaivoksissa, ruoppauksessa, laskualtaiden tyhjentämisessä sekä muissa käyttökohteissa ja toimialoilla joissa pumpuilta vaaditaan erittäin korkeaa kestävyyttä. Jokainen BRAVO-pumpun osa on suunniteltu mahdollisimman kestäväksi ja luotettavaksi, mikä on välttämätöntä kun pumpataan lietettä.

Kaikki BRAVO-pumput kestävät nesteitä, joiden pH-arvot ovat välillä 5.5-14.

BRAVO 400-900 on varustettu agitaattorilla, joka sijaitsee pumpun imuaukon alapuolella ja joka sekoittaa imettävää nestettä.
Bravo 400-900 voidaan varustaa myös lisävarusteena saatavalla jäähdytysvaipalla mikäli pumppua käytetään kuiva-asenteisena.

Grindex massapumput esite

Massan pumppaaminen

On paljon monimutkaisempaa pumpata nestettä, joka sisältää paljon kiintoaineita, kuin mitä veden pumppaaminen on. Jotta vältetään saostumista järjestelmissä, on valittava oikean kokoinen pumppu ja lisäksi letkut ja putket tulee mitoittaa oikein. Kiintoaineiden määrä, koko ja muoto saattaa myös vaikuttaa pumpun suorituskykyyn ja tehokkuusvaatimuksiin eli oikean pumpun valintaan. Muista, että jos pumpattavan nesteen kiintoaineet ovat laskeutuneet pohjalle, saatetaan tarvita myös ulkopuolisia sekoittimia, jotta neste kyetään pumppaamaan.

Koska jokainen käyttökohde on erilainen, suosittelemme ottamaan yhteyttä Pumppulohjaan saadaksesi lisätietoja massan pumppaamisessa.

Ominaisuudet

  1. Lisävarusteena saatavana erillinen jäähdytysvaippa
  2. Asennusvalmis tiivistepatruuna
  3. Vuotosensori
  4. Laaja suuaukko mahdollistaa erikokoisten kiintoaineiden käsittelyn
  5. Hard-Iron ™- juoksupyörä ja pumppupesä takaavat kulutuskestävyyden ja hyvän hyötysuhteen
  6. Holkkiyksikkö takaa juoksupyörän helpon säätämisen
  7. Agitaattori sekoittaa hiekan, liejun ja kiintoaineet nesteessä

gx_handbook_ENG_50Hz_2016-05.indd

2013_bravo_family_large

Vaivaton huoltosopimus sinulle!
vuotojen tarkastuksen ja mahdolliset korjaukset - automaattiventtilin säätöjen tarkastuksen, asetukset sekä mekaanisen puhdistuksen - suodatinsäiliön massapinnan tarkastuksen ja massan lisäyksen - mahdollisten suodatinpatruunoiden tarkastukset ja vaihdot - mahdollisen suolasäiliön suolajärjestelmän tarkastuksen ja suolan lisäyksen - vastavirtapesumäärän tarkastuksen - näytteenoton suodatetusta vedestä sekä WatMan-perusvesianalyysin
Huoltosopimus sisältää seuraavat toimenpiteet
Täytä lomake, otamme sinuun yhteyttä ja kerromme lisää!