VALIKKO

Pumppulohja

 

020 741 7229
Asiakaspalvelunumero palvelee ma-pe 8:00-17:00

Lähetä sähköpostia
Myynti

  • Suomi
  • English

Lietepumput ruostumattomasta teräksestä, INOX

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut lietepumppumme on tarkoitettu käytettäväksi syövyttävien nesteiden pumppaamiseen kovissa olosuhteissa. Kiintoaineiden koko voi olla jopa 50 mm. Nämä pumput on suunniteltu kestämään kovia olosuhteita kaivoksissa, rakennustyömailla, maantäyttöalueilla ja muissa käyttökohteissa, joissa joudutaan tekemisiin syövyttävän veden kanssa. Eräs käyttökohde ovat kaivokset, joissa pumpattava vesi muuttuu syövyttäväksi ja tuhoaa tavanomaiset pumput jo muutamassa päivässä. Näitä pumppuja voidaan myös käyttää meriveden pumppaamiseen esimerkiksi telakoilla, kalanviljelyksessä, satamien rakennusurakoissa ja offshore-projekteissa.  Kaikki INOX-pumput kestävät pH-arvoja välillä 2-10. Ne voidaan myös varustaa sinkkianodeillla lisäsuojan saamiseksi.

Grindex lietepumput INOX esite

Ominaisuudet

  1. Kaikki teräsosat valmistettu ruostumattomasta teräksestä
  2. SMART-moottorinsuoja sisältää vaihevahdin, lämpösuojan sekä pyörimissuuntavahdin. Pumppu voidaan kytkeä suoraan eikä ulkoista käynnistinkoteloa tarvita.
  3. Ilmaventtiili jäähdyttää pumppua sen käydessä kuivana.
  4. Kestävä ulkokuori valmistettu vahvistetusta ruostumattomasta teräksestä
  5. Aquatite INOX -mekaaninen kaksoisakselitiiviste ölljykylvyssä pidentää pumpun käyttöikää
  6. Juoksupyörä ruostumattomasta teräksestä
  7. Karkeutta ja öljyä kestävä kumivuorattu pumppupesä
Vaivaton huoltosopimus sinulle!
vuotojen tarkastuksen ja mahdolliset korjaukset - automaattiventtilin säätöjen tarkastuksen, asetukset sekä mekaanisen puhdistuksen - suodatinsäiliön massapinnan tarkastuksen ja massan lisäyksen - mahdollisten suodatinpatruunoiden tarkastukset ja vaihdot - mahdollisen suolasäiliön suolajärjestelmän tarkastuksen ja suolan lisäyksen - vastavirtapesumäärän tarkastuksen - näytteenoton suodatetusta vedestä sekä WatMan-perusvesianalyysin
Huoltosopimus sisältää seuraavat toimenpiteet
Täytä lomake, otamme sinuun yhteyttä ja kerromme lisää!